perhekuvausoulumuhostyrnävä.jpg
090719-8.jpg
perhekuvaus-oulu-ainolanpuisto.jpg
valokuvaajaoulu_ylioppilaskuvaus.jpg
perhekuvaus-miljöössä.jpg

HINNASTO 2021

Potretit 1 h

Soveltuu esimerkiksi pariskuntakuviin, valmistujaiskuviin, yksivuotiskuviin ja rippikuviin. Kuvaukset toteutetaan asiakkaan kotona tai miljöössä käyttäen luonnonvaloa tai lapsiystävällisiä LED-paneeleja.

150 €

ylioppilaskuvaus_oulu_koiteli.jpg

Lifestylekuvaus 2 h

valokuvaajakainuu-perhekuvaus-brändikuv

Perhekuvaus tai pariskuntakuvaus kotona tai miljöössä. Suositeltava ajankohta miljöökuvauksiin pari tuntia ennen auringonlaskua, jotta kuviin saadaan kauniin lämmin sävy ja vastavaloa. Lemmikit ja isovanhemmat ovat tervetulleita kuvauksiin. Ei rekvisiittaa tai poseerauksia, vaan aitoja hetkiä ja rentoa yhdessäoloa. Mahdollisuus myös potretteihin.

200 €

Hautajaiset

Kaunis dokumentaarinen kuvaus läheisesi saattamisesta viimeiselle matkalle. Pakettiin kuuluu arkun kantaminen kirkkoon, yksityiskohtien kuvaaminen ennen siunausta, siunaustilaisuus, hautaus ja muistotilaisuus.

Hautajaiskuvaus Puolanka ja Muhos.

IMG_0523.jpg

300 €

Sisällöntuottajalle

Mahdollisuus kuvata useassa eri paikassa, aikaa vaihtaa asua tai hiustyyliä. Kuvat soveltuvat kaupalliseen käyttöön, esimerkiksi yhteistöihin tai brändikuviin. Kuvausaika 2-3h. 

350 €

OTA YHTEYTTÄ

Tee yhteydenotto tai tilaus lomakkeella, sähköpostitse, viestitse tai soittamalla. Parhaiten tavoitat puhelimitse klo 9 - 20.

Kun olet tehnyt alustavan varauksen, lähetän sinulle varauslaskun ja sopimuksen. Varausmaksu on 30 % kuvauksen hinnasta ja se hyvitetään loppusummasta.

Varauslaskun maksaminen ja sopimuksen allekirjoittaminen vahvistaa varauksen. Kun varaus on vahvistettu, en ota muita alustavia varauksia vastaan samalle ajankohdalle.

Kiitos yhteydenotosta!

Vastaan sinulle mahdollisimman pian 😊

Haluamaasi päivämäärää valitessa huomioi, että kyseinen päivä saattaa olla jo varattu.

Mainitsethan viestikentässä toivomasi kellonajat ja mahdollisen vaihtoehtoisen päivämäärän kuvaukselle. ☺️

Yksityiskohdista sopimisen jälkeen lähetän sinulle valokuvaussopimuksen ja laskun varausmaksusta. Vasta varausmaksun maksaminen vahvistaa varauksen.

Kaikkien kuvaushintojen ALV 0%.